Aktivita Komentáře | Halls: Downloads Maps Mupltiplayer Wiki
Přihlásit se Registrace
header

! ! ! VÝSLEDKY ANKETY O POLITICKÉM SYSTÉMU NOD A GDI ! ! !

• warning: Parameter 2 to usernode_link() expected to be a reference, value given in /home/ftpsite/oox.cz/cac/includes/module.inc on line 406.
  • warning: Parameter 2 to usernode_link() expected to be a reference, value given in /home/ftpsite/oox.cz/cac/includes/module.inc on line 406.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/ftpsite/oox.cz/cac/includes/file.inc on line 649.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/ftpsite/oox.cz/cac/includes/file.inc on line 649.

NO VIDA!!!

http://cac.oox.cz/themes/abac/cnclite/images/litebackground.jpg); background-attachment: scroll; background-position: 50% 0%; background-repeat: no-repeat no-repeat; ">

Jak se nám počet ovčanů GDI rozrůstá! Politický systém GDI zastává již více než polovina lidí! Kde jsou všichni fanoušci a cyberlidé Nodu? Kde jsou všichni hrdí bratři a bojovníci za Kaneovu vizi?

Možná jsem udělal chybu. Neměl jsem o jedněch psát jako o diktatuře a o druhých jako o demokracii (ačkoli parafrázovaně, no, očividně už ani nepotřebujete demokracii, jste ochotni spokojit se s demokraturou).

Nicméně, jako takový malý průzkum to posloužilo dobře.

A co jsem zjistil? Údajně je více fanoušků a cyberlidí Nodu. Bratrstvo Nod je oficiálně vykreslováno jako zlé, diktátorské, nelidské atd., politický systém GDI je oproti tomu vykreslován jako podobný, nebo v podstatě stejný, jako dnešní politická situace v západních zemích. 

Z výsledků této ankety tedy plynou 3 možnosti:

a) většina lidí je víceméně spokojena se současnou politickou situací, ale většina lidí má též jakousi radost z toho, být alespoň virtuálně na straně "těch zlých". Čím to bude, to by byla otázka dalšího výzkumu.

b) většina lidí je nespokojena se současnou politickou situací, ale má strach z radikálnějších změn, což je nicméně pochopitelné, avšak nikoliv nutně oprávněné. Častějším hraním za "ty zlé" pak uspokojuje potřebu svůj vztek a nespokojenost vybít.

c) prostě nikdo vlastně pořádně neví, jaký je politický systém té které frakce. Nebo to vědět nechce.

Obrázek uživatele Fidla

Já bych opravdu nechtěl

Já bych opravdu nechtěl žít v zdevastovaných žlutých zonách dám přednost modrým xD 

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
| Zapnout přehrávač hudby