Kdo je online
Kdo je nový
! ! ! VÝSLEDKY ANKETY O POLITICKÉM SYSTÉMU NOD A GDI ! ! !
NO VIDA!!!
Jak se nám počet ovčanů GDI rozrůstá! Politický systém GDI zastává již více než polovina lidí! Kde jsou všichni fanoušci a cyberlidé Nodu? Kde jsou všichni hrdí bratři a bojovníci za Kaneovu vizi?
Možná jsem udělal chybu. Neměl jsem o jedněch psát jako o diktatuře a o druhých jako o demokracii (ačkoli parafrázovaně, no, očividně už ani nepotřebujete demokracii, jste ochotni spokojit se s demokraturou).
Nicméně, jako takový malý průzkum to posloužilo dobře.
A co jsem zjistil? Údajně je více fanoušků a cyberlidí Nodu. Bratrstvo Nod je oficiálně vykreslováno jako zlé, diktátorské, nelidské atd., politický systém GDI je oproti tomu vykreslován jako podobný, nebo v podstatě stejný, jako dnešní politická situace v západních zemích.
Z výsledků této ankety tedy plynou 3 možnosti:
a) většina lidí je víceméně spokojena se současnou politickou situací, ale většina lidí má též jakousi radost z toho, být alespoň virtuálně na straně "těch zlých". Čím to bude, to by byla otázka dalšího výzkumu.
b) většina lidí je nespokojena se současnou politickou situací, ale má strach z radikálnějších změn, což je nicméně pochopitelné, avšak nikoliv nutně oprávněné. Častějším hraním za "ty zlé" pak uspokojuje potřebu svůj vztek a nespokojenost vybít.
c) prostě nikdo vlastně pořádně neví, jaký je politický systém té které frakce. Nebo to vědět nechce.
- 802 x přečteno
Komentáře
- Ale já s tím
před 2 týdny 1 den - škoda
před 2 týdny 2 dny - Ja už davno
před 2 týdny 2 dny - essence 1,5
před 2 týdny 3 dny - cs hraje nekdo :D nemam skym
před 2 týdny 4 dny - No hral som to nejaký čas
před 2 týdny 6 dnů - návrh
před 3 týdny 5 dnů - Nějaké dojmy z této hry ?
před 3 týdny 6 dnů - ok
před 3 týdny 6 dnů - nazdar ludia, ako pridam
před 4 týdny 21 hod

Já bych opravdu nechtěl
Já bych opravdu nechtěl žít v zdevastovaných žlutých zonách dám přednost modrým xD
Poslat nový komentář